واحد تغذیه

 

نام ونام خانوادگی: سرکار خانم مينا ياري
سمت: مسئول واحد
تحصیلات: کارشناس تغذیه
تلفن: ۴۰۲
مسیر دستیابی: زير زمين ساختمان شماره ۱

 

 

 

 

پيغام مدیر واحد :

امیدوارم به همراه دیگر همکاران گرامی و تلاشگر این واحد با استفاده از آخرین متدهای رژیم درمانی در جهت اعمال تغذیه عملی و اصولی گام برداریم.

 

معرفي واحد:

 

 

معرفی کارشناسان واحد:

- جناب آقاي مختاريان

شرح وظايف:

۱- طراحي، ايجاد استقرار و به روزآوري سيستم كنترل مواد اوليه مورد نياز آشپزخانه

۲- طراحي، ايجاد، استقرار و به روزآوري سيستم آمارگيري امور تغذيه با استفاده از سيستم HIS به منظور استخراج آمار روزانه غذاي مورد نياز جهت پخت

۳- انجام كليه امور در زمينه نظارت بر فرآيند هاي واحد تغذيه و رژيم درماني

۴- ارائه كليه خدمات آموزشي در زمينه تغذيه صحيح و همچنين ارائه مشاوره مربوطه به رژيم درماني به بيماران

۵- تنظيم و ارائه برنامه غذائي بيماران بخش هاي مختلف بيمارستان به آشپرخانه به صورت( روزانه، هفتگي، ماهانه)

۶- تدوين و تنظيم برنامه غذايي (روزانه، هفتگي، ماهانه) براي پرسنل، پزشکان و كادر درماني با ملاحظه تأمين مواد ضروري ومورد نياز بدن به همراه حفظ تنوع برنامه و ملاحظه فصول سال و مواد اوليه در دسترس و ارائه به واحد آشپزخانه جهت اجراي برنامه ها

۷- برنامه ريزي در جهت اطلاع رساني مناسب به پرسنل و پزشکان در زمينه نحوه رزرو نمودن غذا در سيستم اتوماسيون امور تغذيه

 

نمونه اقدامات روزانه واحد:

۱-  ارائه مشاوه تغذیه برای بیماران بستری در بخش­ها با برگه درخواست مشاوره از جانب پزشک

۲- ارائه مشاوره تغذیه برای بیماران مراجعه کننده به واحد تغذیه هنگام ترخیص مخصوصاً بیمارانی که با لوله N.G تغذیه می شوند.

۳- ارائه مشاوره تغذیه برای بیماران مراجعه کننده به واحد تغذیه مرکز بعد از ترخیص از مرکز

۴- تدریس در کلاسهای برگزار شده برای پزشکان و پرستاران

۵- دریافت کامپیوتری لیست بیماران رژیمی بخشها از شبکه مرکز (HIS) و آمار نفرات پرسنلی و بیماران بخشها جهت نوشتن اقلام مصرفی روزانه آشپزخانه برای تحویل به انبار و نظارت بر تهیه غذاهای عادی و رژیمی.

۶- همکاری فعال با کلینیک مرکز و مرکز آموزش سلامت جهت مشاوره تغذیه بیماران دیابتی – کلیوی و ...

۷- تنظیم برنامه غذایی پرسنل و بیماران

۸- نظارت بر ورود کلیه مواد اولیه مصرفی در آشپزخانه

۹- نظارت بر آماده سازی و طبخ مواد غذایی

۱۰- نظارت بر نحوه توزیع غذا

۱۱- نظارت بر رعایت اصول بهداشتی در آشپزخانه

۱۲- رسیدگی به شکایات مراجعین در رابطه با غذا

 

نمونه فعاليت های در دست اقدام:

۱- تهیه مایع گاواژهایی که بتوان با پمپ به بیماران بستری داده شود.

۲- تهیه فرمهای آموزشی جهت بیماران خاص

۳- توزیع متمرکز غذا جهت بیماران دیابتی در بخشها بصورت بسته بندی

 

چشم انداز آتي واحد:

- نصب دستگاههای بسته بندی و توزیع متمرکز غذا در بخش بصورت اختصاصی و متناسب با رژیم غذایی هر فرد طراحی شده توسط واحد تغذیه با درج شماره تخت بر روی غذا

- صنعتی شدن آشپزخانه

- افزایش تعداد کارشناسان تغذیه به منظور پوشش بیشتر و بهتر کنترل تغذیه بخشها

- استفاده از فرمول­های آماده جهت گاواژ بیماران

- تغییر عادات غذایی پرسنل و بیماران در جهت رژیمهای کم چرب و استفاده بیشتر از سبزیجات.