اولین همایش خیرین بیمارستان نور وحضرت علی اصغر(ع)

در این جلسه آقای دکتر صانعی مشاور و قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  و همچنین آقای دکتر معصومی رییس مرکز، آقای دردشتی ، آقای مهندس کریمی از مجمع خیرین و حجت الاسلام حاج آقا گرجی سخنرانی داشتند.در ابتدای جلسه آقای دکتر معصومی ریاست مرکز وضعیت مالی و ساختاری بیمارستان را تشریح نموده و از کلیه مسوولین بیمارستان از بدو تاسیس تا کنون قدردانی نمودند. سپس آقای دکتر صانعی قائم مقام ریاست دانشگاه خبر از تحولی عظیم در سیستم بهداشت و درمان و ارائه خدمات مراقبتی در بیمارستان­های دولتی دادند، ایشان متذکر شدند کارگروه تخصصی پیاده سازی طرح اخیر در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با جدیت مشغول برنامه ریزی برای امر فوق می­باشند. همچنین ایشان نوید کاهش هزینه­های بیمار اعم از هزینه­های مربوط به تجهیزات، دارو، تشخیص و مراقبت­های درمانی را دادندو از حضور خیرین در مرکز تشکر نمودند. سپس آقای مهندس کریمی با بیان اینکه ویژگی بارز چنین اجتماعاتی سیاسی نبودن و واضح  سخن گفتن می­باشد ابراز امیدواری نمودند با جدیت مسئولین فعلی دانشگاه و مرکز با همکاری و همفکری خیرین بتوانیم عقب ماندگیهای گذشته را جبران نموده وبا کاهش بروکراسی اداری بتوانیم موثرتر وبا سرعت بیشتری کار کنیم . در پایان آقای میرلوحی ضمن تشکر هدف اصلی این جمع را انتخاب اعضای هیات مدیره و بازرس دانسته و اسامی کاندیداها را نوشته و رای گیری شروع شد که در پایان رای گیری افراد مشروحه ذیل به عنوان عضو هیات مدیره و بازرس انتخاب شدند.

هیات مدیره

۱- آقای مهندس ساوج