راه پیمایی ۲۲ بهمن

همچون سنوات قبل، مجتمع خورشید، میزبان همکاران محترم علوم پزشکی و یاری رسان مردم عزیز در راه پیمایی ۲۲ بهمن بود.

بازدید معاونت محترم توسعه و منابع دانشگاه

روز شنبه ۱۳۹۶/۱۱/۲۱، معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از مجتمع خورشید بازدید بعمل آوردند.ایشان در این بازدید ضمن حضور در بخش بازسازی شده اورژانس داخلی و قلب سابق و ابراز رضایت از روند اجرایی طرحهای توسعه ای خورشید،همچنین جلسه هماهنگی نیز با تیم مدیریت مرکز در رابطه با طرحهای آتی برگزار نمودند.

جشن روز پرستار

مقارن با ایام الله دهه فجر،روز پنجشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۱۹، جشنی به مناسبت گرامیداشت روز پرستار که با هماهنگی روابط عمومی دانشگاه بود در سالن کنفرانس مرکز(نور) برگزار گردید.

کمیته پیشنهادات

روز یکشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۱۵، کمیته پیشنهادات در دفتر ریاست مرکز (نور) برگزار گردید.در این کمیته که با حضور کلیه اعضا برگزار شد به طرح ۲۴ پیشنهاد برتر ارسالی پرسنل پرداخته شد و پس از بررسی های لازم تصمیماتی در جهت افزایش راندمان اداری اتخاذ گردید.

کمیته هماهنگی و یکسان سازی ارزیابی چک لیستها درشیفت عصر و شب

روز یکشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۱۵، کمیته هماهنگی و یکسان سازی ارزیابی چک لیستها در شیفت عصر و شب با حضور کلیه اعضا برگزار در دفتر ریاست مرکز (نور) برگزار گردید.

گرامیداشت دهه مبارک فجر

به مناسبت دهه مبارکه فجر، به نماینده گی از مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی خورشید، یکی از پرستاران باسابقه مرکز به قله کرکس به ارتفاع ۳۸۹۵ متر ،صعود کردند.

کمیته­ های برنامه ریزی شده هفته آتی از تاریخ ۹۶/۱۱/۱۴ لغایت ۹۶/۱۱/۱۹

نظر به انجام هماهنگی­های لازم و عدم تداخل جلسات، لیست کمیته­ های برنامه ریزی شده هفته آتی از تاریخ ۹۶/۱۱/۱۴ لغایت ۹۶/۱۱/۱۹ جهت استحضار و انجام هرگونه  هماهنگی طبق جدول زير اعلام مي گردد.

کمیته تریاژ

روز چهارشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۱۱، کمیته تریاژ با حضور کلیه اعضا در دفتر ریاست مرکز (نور) برگزار گردید.

جلسه هم اندیشی باخیرین

روز دوشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۰۹، جلسه ماهیانه خیریه حضرت علی اصغر(ع) خورشید اصفهان با حضور کلیه اعضا در سالن کنفرانس دکتر وثوق مرکز المهدی(عج) برگزار کردید.

کمیته پایش و سنجش کیفیت در بیمارستان

روز دوشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۰۹، کمیته پایش و سنجش در بیمارستان با حضور کلیه اعضا دردفتر ریاست مرکز (نور)، برگزار گردید.