جلسه شورای سیاست گذاری سلامت روان استان

روز دوشنبه ۱۳۹۷/۰۳/۲۲، جلسه سیاست گذاری سلامت روان استان با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی، ریاست معاونت درمان، معاونت بهداشت، روسای مراکز فارابی، مدرس، خورشید و گروه روانپزشکی به میزبانی مجتمع خورشید درسالن کنفرانس مرکز المهدی برگزار گردید.

مسابقه قطعه ای از بهشت

مسابقه فرهنگی قطعه ای از بهشت تهیه شده توسط دفتر فرهنگی نسیم مهر،همراه با اهداءجوایز نفیس به تعدادی از شرکت کنندگان ،آماده برگزاری می باشد.لطفا جهت شرکت در مسابقه صرفا به صورت الکترونیکی وارد لینک زیر شوید.لازم به ذکر است مسابقه جهت پرسنل این بیمارستان طراحی شده وشرکت افراد دیگر ممنوع می باشد.مهلت شرکت در مسابقه از تارخ ۹۷/۳/۲۱ الی ۹۷/۳/۳۰ می باشد.

smileyجهت دریافت فایل مسابقه اینجا کلیک نمایید

blushجهت شرکت در مسابقه اینجا کلیک نمایید

تبریک به همکارمحترم جناب آقای صارمی

جناب آقای ابراهیم صارمی کارشناس محترم اتاق عمل کسب مقام سوم مسابقات جودوی جام رمضان ۹۷ استان اصفهان وراهیابی به تیم ملی نونهالان توسط فرزند شما جناب آقای امیر آرتا صارمی را به شما وجامعه ورزش تبریک عرض می نماییم.

از طرف ریاست ،مدیریت ودفتر نسیم مهر

مسابقه ویژه ماه مبارک رمضان

به زودی مسابقه ای ویژه ماه مبارک رمضان همراه با جایزه های نفیس از طرف دفتر نسیم مهربرگزار می گردد.

کمیته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات

روز دوشنبه ۱۳۹۷/۰۳/۰۷، کیمته مدیریت اطلاعات سلامت و فناوری اطلاعات در دفتر ریاست واقع در مرکز نور برگزار گردید.

کمیته بیمه،منابع و درآمد

روز چهارشنبه ۱۳۹۷/۰۳/۰۲، کمیته بیمه و منابع و درآمد در محل دفتر ریاست واقع در مرکز نور تشکیل گردید.

کمیته اورژانس و تعیین تکلیف بیماران و تریاژ

روز سه شنبه ۱۳۹۷/۰۳/۰۱، کمیته اورژانس و تعیین تکلیف بیماران وتریاژ باحضور اعضا در محل دفتر ریاست واقع در مرکز نور تشکیل گردید.

کمیته انرژی

روز چهارشنبه۱۳۹۷/۰۲/۲۶، کمیته انرژی با پیگیری مصوبات جلسه قبل و با حضور تمامی اعضا دردفتر ریاست مرکز نور برگزار گردید.

کمیته مدیریت سکته حاد قلبی(۲۴۷)

روز سه شنبه ۱۳۹۷/۰۲/۲۵، کمیته مدیریت حاد سکته قلبی موسوم به کمیته ۲۴۷ در دفتر ریاست مرکز نور برگزار گردید.در این کمیته ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل، تمهیدات لازم جهت انتقال واحد آنژیوگرافی به مرکز المهدی نیز اتخاذ گردید.

کمیته سپاس

روز سه شنبه ۱۳۹۷/۰۲/۲۵، کمیته سپاس به منظور بررسی گزارشات ارسالی به سامانه سپاس با حضور تمامی اعضا تشکیل و تصمیم گیری های لازم جهت رفع خطاهای ارسالی به سامانه اتخاذ گردید.