عمل تعویض دریچه آئورت(AVR) برای اولین بار در مجتمع خورشید

روز شنبه۱۳۹۷/۰۲/۰۱، برای اولین بار عمل تعویض دریچه آئورت در مجتمع خورشید واقع در اتاق عمل قلب مرکز المهدی (عج) ، انجام پذیرفت.

کمیته سپاس

روز پنج شنبه ۱۳۹۷/۰۱/۳۰، کمیته سپاس با حضور کلیه اعضا در دفتر ریاست مجتمع خورشید واقع در مرکز نور برگزار گردید.

سمینار مشترک قلب و نفرولوژی

روز پنجشنبه ۱۳۹۷/۰۱/۳۰، سمینار مشترک قلب و نفرولوژی با حضور انجمن قلب اصفهان و گروه های قلب و نفرولوژی در سالن کنفرانس مجتمع درمانی خورشید واقع در مرکز نور برگزار گردید.

روز آزمایشگاه

روز چهارشنبه ۱۳۹۷/۰۱/۲۹، تیم مدیریتی مرکز ضمن حضور در آزمایشگاه و ملاقات حضوری با پرسنل این واحد، روز آزمایشگاه را به همکاران آزمایشگاه تبریک گفتند.

نشست صمیمی با نماینده گان دفتر نهاد رهبری دانشگاه در مجتمع خورشید

روز چهارشنبه ۱۳۹۷/۰۱/۲۹، نشستی صمیمانه با حضور نماینده گان دفتر نهاد رهبری دانشگاه با تیم مدیریتی مرکز در دفتر ریاست مجتمع خورشید واقع در مرکز نور برگزار گردید.

کمیته اخلاق پزشکی و رفتار حرفه ای

روز چهارشنبه ۱۳۹۷/۰۱/۲۹، کمیته اخلاق پزشکی ورفتار حرفه ای با حضور کلیه اعضا دردفتر ریاست مجتمع خورشید  واقع در مرکز نور برگزار گردید.

اولین جلسه اعتبار بخشی سال ۹۷

اولین جلسه اعتباربخشی در سال ۹۷ در جهت آموزش چگونگی تدوین برنامه بهبود کیفیت، ارائه برنامه بازدید تیم مدیریت اجرایی به همراه واحد بهبود کیفیت و موارد ارزیابی و توضیحاتی از سنجه های ادواری و نحوه ارزیابی با حضور سرپرستاران بخش ها، مسوولین واحدها و رابطین آموزش و بهبود کیفیت برگزار گردید.

کمیته های دارو،درمان و کنترل عفونت با دستور جلسه مشترک

روز یکشنبه ۱۳۹۷/۰۱/۲۶، کمیته دارو، درمان و تجهیزات پزشکی و اقتصاد درمان به همراه کمیته کنترل عفونت با دستور جلسه مشترک دردفتر مدیریت مرکز تشکیل گردید.

کمیته­ های برنامه ریزی شده هفته آتی از تاریخ ۹۷/۱/۲۶ لغایت ۹۷/۱/۳۰

نظر به انجام هماهنگی­های لازم و عدم تداخل جلسات، لیست کمیته­ های برنامه ریزی شده هفته آتی  از تاریخ ۹۷/۱/۲۶ لغایت ۹۷/۱/۳۰ جهت استحضار و انجام هرگونه  هماهنگی طبق جدول زير اعلام مي گردد.

همایش اختلالات روان تنی

روز سه شنبه ۱۳۹۷/۰۱/۲۱، همایش اختلالات روان تنی در سالن کنفرانس مرکز نور برگزار گردید.