کمیته اخلاق پزشکی و رفتار حرفه ای

روز دوشنبه ۱۳۹۶/۰۸/۲۹،کمیته اخلاق با حضور اعضا دردفتر ریاست مرکز نور برگزار گردید.

کمیته­ های برنامه ریزی شده هفته آتی از تاریخ۹۶/۸/۲۷ لغایت ۹۶/۹/۲

نظر به انجام هماهنگی­های لازم و عدم تداخل جلسات، لیست کمیته­ های برنامه‌ریزی شده هفته آتی از تاریخ۹۶/۸/۲۷ لغایت ۹۶/۹/۲ جهت استحضار و انجام هرگونه هماهنگی حضورتان ارسال می­گردد. خواهشمند است در صورت امکان جهت جلوگیری از لغو شدن تشکیل کمیته در جلسات مربوطه حضور بهم رسانید. قبلا از بذل توجه جنابعالی سپاسگزارم.

جلسه هم اندیشی اساتید محترم گروه داخلی مجتمع خورشید

روز چهارشنبه ۱۳۹۶/۰۸/۱۷،جلسه هم اندیشی اساتید محترم گروه داخلی با حضور رئیس محترم مجتمع خورشید درسالن کنفرانس دکتر وثوق المهدی(عج) برگزار شد.

مراسم زیارت عاشورا

ضمن تسلیت اربعین حسینی و قبولی طاعات و عبادات ،طبق سنوات گذشته درمجتمع خورشیدمراسم پرفیض زیارت عاشورا که در هر پنجشنبه بصورت منظم برگزار می شود،به علت تعطیلی رسمی اربعین حسینی(روز پنج شنبه ۱۳۹۶/۰۸/۱۸)،این مراسم روزچهارشنبه ۱۳۹۶/۰۸/۱۷،باحضور پرشور همکاران مشتاق اباعبدالله حسین(ع)درنمازخانه حمزه سید الشهدا برگزار شد.

جلسه هم اندیشی باخیرین

روز یکشنبه ۱۳۹۶/۰۸/۱۴،جلسه هم اندیشی باخیرین نیک اندیش باحضور رئیس محترم و تیم مدیریت مرکز در سالن کنفرانس المهدی(عج)برگزار گردید.

سومین دوره توجیهی بدو ورود کارکنان جدیدالورود

واحد آموزش مجتمع خورشید با هدف آشنایی پرسنل با قوانین و مقررات آموزشی،اصول صحیح کنترل عفونت،ایمنی،اعتباربخشی و حقوق گیرندگان روز چهارشنبه ۱۳۹۶/۰۸/۱۰،کلاس آموزشی توجیهی بدو ورود جهت کارکنان جدیدالورود ماه های شهریور،مهر و آبان در کلاس درس روان پزشکی برگزار نمود.

جلسه هم اندیشی با اساتید محترم جراح قلب

روز سه شنبه ۱۳۹۶/۰۸/۰۹،جلسه ای کاری دررابطه با معرفی امکانات و نوع خدمات قابل توجه اتاق های عمل قلب و نحوه همکاری ،باحضور اساتید محترم جراح قلب،رئیس محترم مرکز چمران به همراه رئیس و مدیر مجتمع خورشید،درسالن کنفرانس دکتر وثوق مرکز المهدی(عج) برگزار گردید.

کمیته بحران

روز سه شنبه۱۳۹۶/۰۸/۰۹، کمیته بحران باحضور کلیه اعضا دردفتر ریاست مرکز (نور)برگزار شد.

کمیته مدیریت منابع نیروی انسانی

روز یکشنبه۱۳۹۶/۰۸/۰۷،کمیته مدیریت منابع نیروی انسانی باحضور کلیه اعضا دردفتر ریاست مرکز برگزار گردید.

بازدید معاونت محترم توسعه و منابع دانشگاه

روز شنبه ۱۳۹۶/۰۸/۰۶،معاونت محترم توسعه و منابع دانشگاه به همراه مدیر مرکز ازمجتمع خورشید بازدید بعمل آوردند.