تقدیر از پرسنل خدمات

روز یکشنبه ۱۳۹۶/۰۴/۲۵، پس ازپایان فریضه نماز،از پرسنل خدمات تقدیر بعمل آمد و هدایایی به جمعی از ایشان ازسوی دفتر نسیم مهر اهدا گردید.

کمیته بیمه و منابع

روز سه شبه ۱۳۹۶/۰۴/۲۰،کمیته بیمه و منابع باحضور مسوولین محترم ذیربط دردفتر ریاست برگزار گردید.

جلسه خیرین

روز یکشنبه ۱۳۹۶/۰۴/۱۸ جلسه خیرین نور وحضرت علی اصغر خورشید،باحضور خیرین نیک اندیش در سالن کنفرانس المهدی (عج)برگزار گردید.

کمیته­ های برنامه ریزی شده هفته آتی از تاریخ ۹۶/۴/۱۷ لغایت ۹۶/۴/۲۲

نظر به انجام هماهنگی­های لازم و عدم تداخل جلسات، لیست کمیته­ های برنامه ریزی شده هفته آتی  از تاریخ ۹۶/۴/۱۷ لغایت ۹۶/۴/۲۲ جهت استحضار و انجام هرگونه هماهنگی طبق جدول زير اعلام مي گردد.

اولین جلسه همیار درمان قطب خورشید

روز دوشنبه ۹۶/۴/۱۲ اولین جلسه همیار درمان قطب خورشید با حضور بیمارستان های زیر مجموعه شامل فارابی،خاتم الانبیا نطنز،مدرس وفاطمیه بادرود در محل دفتر بهبود کیفیت بیمارستان خورشید تشکیل گردید وقوانین واستانداردهای بازدید به اطلاع اعضای قطب رسانده شد.

جناب آقای دکتر سیاوش رییس محترم مجتمع خورشید

صمیمانه ترین احساس همدردی ما را درخزان غم انگیز غروب جدایی از فرزند خواهر گرامیتان(دکتر مهندس مینا سیاوش) را پذیرا باشید،گرچه باور رفتن آن عزیز رفته از دست سخت میباشد،متواضعانه خویش را درغم حضرتعالی شریک میدانیم،انشااله درقرب الهی،روح آن مرحومه مغفوره درزندگی جاوید،قرین الطاف لایزال خداوند سبحان باشد،خدایش رحمت کند.

پیام تسلیت

سرکار خانم چنگانیان وجناب آقای نوری فقدان درگذشت پدر بزرگوارتان ما را نیز اندوهگین ساخت. غفران و رحمت الهی برای آن عزیز از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای جناب عالی از پروردگار متعال خواهانیم.

راه اندازی ICU GENERAL المهدی

روز پنجشنبه ۱۳۹۶/۰۴/۰۱ بخش ICU GENERAL مرکز پزشکی المهدی (عج) راه اندازی و به بهره برداری رسید.

بازدیدرییس محترم دانشکده پزشکی از مجتمع خورشید

روز پنجشنبه ۱۳۹۶/۰۴/۰۱ رییس محترم دانشکده پزشکی از قسمتهای مختلف مجتمع آموزشی،درمانی وپژوهشی خورشید بازدید نمودند.

پیوند اعضا بیمار مرگ مغزی

بنابرگزارش بخش پیوند مجتمع آموزشی،پژوهشی ودرمانی خورشید در روز۲۷ خرداد  بيمارى كه به دليل تصادف دچارمرگ مغزی شده بود، پس از اخذ رضايت از خانواده انسان دوستش  و بعد از انجام مراحل مربوط به تائيد مرگ مغزي (با ايثارخانواده بزرگوار بیمار مرگ مغزی و رضايت به اهداي اعضاي وي، دو بيمار نيازمند پيوند، فرصتي دوباره براي زندگي يافتند) تحت عمل جراحي برداشت اعضاء قرار گرفت.

بنابراين گزارش، کلیه های  اهدايي نامبرده در اين مركز به دوبیمار پیوند شد. روحش شادویادش گرامی