جلسه اعتلای سطح کیفی امور اقامه ی نماز

« همانا نماز از فحشا و منکر بازداری می کند »  (سوره مبارکه عنکبوت آیه ۴۵) جلسه اعتلای سطح کیفی امور اقامه ی نماز، در محل دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.

جلسه انتخابات هیات مدیره انجمن خیریه مرکز

جلسه مجمع عمومی فوق العاده و عادی هیات امنای انجمن خیریه حضرت علی اصغر (ع) در روز دوشنبه مورخ ۹۷/۷/۱۶ با حضور تیم مدیریتی مرکز و خیرین نیک اندیش دعوت شده در کلاس درس روانپزشکی مرکز برگزار گردید.

قابل توجه همکاران گرامی:

با توجه به بررسی پیشنهادهای کارکنان مرکز در سه ماهه دوم سال ۱۳۹۷، به پیوست پیشنهادات مورد تایید اعضا جهت اجرا اعلام می‌گردد. از کارکنانی که پیشنهادهای مؤثر جهت بهبود عملکرد مرکز ارائه می‌نمایند، تشکر می‌گردد.

" پیشنهادات که در سه ماهه دوم سال ۹۷در لیست اجرا قرار گرفت"

برگزای کمیته بحران

کمیته بحران ، روز سه شنبه  مورخ ۹۷/۷/۱۰ باحضور اعضاء در دفتر ریاست مرکز برگزار گردید. که به بررسی مصوبات در دست اقدام و ارائه ی گزارش پیرامون هر مصوبه پرداخته شد.

بازدید رییس کمیسیونهای شورای اسلامی شهر اصفهان از مجتمع خورشید

رییس کمیسیونهای شورای اسلامی شهر اصفهان و همراهان از مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی خورشید بازدید نموده و درجلسه ای باحضور مدیریت مرکز درخصوص برنامه های آینده مجتمع بحث و تبادل نظر نمودند.

ای روشنای خانه امید، ای شهید ** ای معنی حماسه جاوید، ای شهید چشم ستارگان فلک از تو روشن است ** ای برتر از سراچه خورشید ای شهید

امام علی(ع):خداوند، شهدا را در قیامت باچنان جلال و نورانیتی وارد محشر می کند که اگر انبیا سواره از مقابل آنان عبور کنند به “احترام شهیدان” پیاده شوند. (بحار الانوار جلد ۱۰۰ ص ۱۳)آغاز هفته دفاع مقدس گرامی باد.

دفتر فرهنگی – مذهبی نسیم مهر