رعایت بهداشت فردی مؤثرترین راه برای پیشگیری از ابتلا به کرونای جدید

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید براینکه هنوز هیچ مورد مثبتی از بیماری کووید(کرونا جدید) در استان اصفهان گزارش و تایید نشده است، از مردم خواست تا نسبت به رعایت بهداشت فردی و توصیه های پیشگیرانه در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند.

دکتر آرش نجیمی طی گفت و گویی با بیان ‌اینکه بیماری کرونای جدید، قابل پیشگیری است، اظهار داشت: به‌راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد.
وی توضیح داد: مردم باید از تماس‌های غیرضروری و حضور در میان ازدحام جمعیت پرهیز کنند، فاصله منطقی را با همه افراد(یک متر) رعایت کرده و روبوسی و دست دادن‌های غیرضروری را کنار بگذارند.
دکتر نجیمی از افرادی که علائم بیماری سرماخوردگی دارند، خواست تا در منزل بمانند و به سرعت مراقبت‌های درمانی را از طریق پزشکان در پیش بگیرند و با سایر افراد تماس نداشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: قدرت سرایت بیماری کووید زیاد اما شدت بیماری آن از آنفلوآنزای نوع اچ وان ان وان(H1N1) کمتر می باشد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه شستن مداوم دست‌ها با آب و صابون را یکی از بهترین راهکارها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری خواند و تاکید کرد: زدن ماسک بر روی صورت به‌هیچ عنوان از اولویت‌های پیشگیری نمی باشد.