تودیع ومعارفه سرپرستار بخش مسمومین

روز چهارشنبه مورخ ۱۶ مهرماه همزمان با جلسه سرپرستاران ، با حضورریاست وتیم مدیریت بیمارستان،از زحمات خانم علیدادی در طول تصدی مسئولیت بخش مسمومین تقدیر وسرکارخانم صباغ به عنوان مسئول بخش معرفی شدند.

۹۰ سال خدمت به مردم اصفهان

۹ مهر ماه نودمین سالروز تاسیس شفاخانه خورشید می باشد . مرحوم حاجی آقا روح الله نجفی قطعه زمینی را که بنام باغ آلبالویی و وصل به کوچه پشت مطبخ بود خریداری و با کمک چند نفر از خیرین اصفهان با ساختن چند اتاق خشتی بنای اول شفاخانه خورشید«بیمارستان‌کحالی و مقاربتی و زهروی»را در سالهای جنگ جهانی اول ریخت. ۹مهر تولد ۹۰سالگی شفاخانه‌خورشید بر تمامی همشهریان عزیز، جامعه پزشکی وپیراپزشکی وهمکاران ارجمند گرامی‌باد

جلسه بررسی وضعیت نیروی انسانی بیمارستان

روز سه شنبه مورخ ۸ مهرماه جلسه بررسی وضعیت نیروی انسانی بیمارستان با حضور مسولین نیروی انسانی دانشگاه،کارشناسان معاونت درمان ومعاونت خدمات پشتیبانی ومسولین بیمارستان در محل سالن دکتر وثوق برگزار گردید.در حاشیه این جلسه آقای سجودی معاون نیروی انسانی دانشگاه به همراه آقای اکبری ودکتر محمدی مدیر بیمارستان از قسمتهای مختلف مرکز از جمله بخش جدید منتخب،مسمومین،اورژانس و.. بازدید نمودند.

برگزاری ایستگاه سلامت با هدف آموزش ((مشارکت همگانی در پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی))

به مناسبت ۷ مهر ماه روز جهانی قلب  ایستگاه سلامت با هدف آموزش ((مشارکت همگانی در پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی)) « روز جهانی قلب ۲۰۲۰»با شعار ((با تمام وجود از سلامت قلب،حمایت و مراقبت کنیم))،در مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی خورشید برگزار گردید.

بازدید معاون درمان وزیر از مرکز خورشید