عمل موفقیت آمیز اولین پیوند اطفال در مرکز خورشید

.به گزارش روابط عمومی مرکز اولین پیوند کلیه اطفال بر روی بیمار۹ ساله که به دلیل بیماری مادرزادی دچار نارسایی مزمن کلیه شده بود با موفقیت انجام وبیمار پس از گذراندن دوران نقاهت با حال عمومی خوب مرخص گردید.جالب این که تاریخ پیونداین کودک  با تاریخ تولداو همراه شده بود.لذا سرپرستار وپرسنل بخش برای ایشان کیک تولد وکادو تهیه کرده وجشن کوچکی به مناسبت تولد دوگانه او گرفتند.امیرعلی ۹ ساله نیز با کشیدن نقاشی برای پرسنل مراتب خوشنودی خود را ابراز واز انها تقدیر وتشکر نمود،شایان ذکر است بیمارستان خورشید در زمینه پیوند کلیه سالهاست فعالیت داشته وبیش از ۸۰۰مورد پیوند کلیه بزرگسال تا کنون انجام داده است.

گزارش برنامه های واحد آموزش سلامت همگانی

واحد آموزش سلامت همگانی بیمارستان به مناسبتهای مختلف بهداشتی و درراستای افزایش سطح آکاهی شهروندان در طول سال  اقدام به تهیه محتواهای آموزشی از جمله برپایی ایستگاه اطلاع رسانی،تهیه پوستر وپمفلت وهمچنین کلیپهای آموزشی و... جهت پرسنل، بیماران ومراجعین می نماید کاربران گرامی جهت مشاهده گزارش کامل برگزاری مناسبتها می توانند اینجا کلیک  نمایند.

پیام تبریک آقای دکتر سامی ریاست بیمارستان به مناسبت پذیرفته شدن فرزندان همکاران در کنکور

خبر مسرت بخش موفقیت تعدادی از فرزندان عزیز  همکاران گرامیمان از خانواده بزرگ بیمارستان خورشید  در کنکور سراسری ۱۳۹۹ موجبات شعف و شادی و دلگرمی همه ی ما همکاران گردیده است . ضمن عرض تبریک وشاد باش صمیمانه حضور این نور چشمان و خانواده های محترمشان ،آرزوی تندرستی وموفقیت در مدارج بالاتر را برای ایشان از خداوند تبارک و تعالی خواستاریم.
دکتر رامین سامی-رییس مرکز خورشید

(جهت مشاهده عکسها اینجا خبر کلیک نمایید)

بازدید ریاست ومدیر بیمارستان از بخش جدیدخیرساز وتاکید بر راه اندازی هرچه زود تر این بخش

تودیع ومعارفه سرپرستار بخش مسمومین

روز چهارشنبه مورخ ۱۶ مهرماه همزمان با جلسه سرپرستاران ، با حضورریاست وتیم مدیریت بیمارستان،از زحمات خانم علیدادی در طول تصدی مسئولیت بخش مسمومین تقدیر وسرکارخانم صباغ به عنوان مسئول بخش معرفی شدند.