برگزاری جلسه بازدید مدیریتی ایمنی بخش مسمومین با حضورریس بیمارستان

روز سه شنبه مورخ ۳ تیرماه  جلسه بازدید مدیریتی ایمنی بخش مسمومین با حضور دکتر سامی رییس مرکز ،خانم علوی مترون،خانم آبنیلی رییس امور اداری،خانم رییسی کارشناس هماهنگ کننده فعالیتهای ایمنی بیمار،خانم مستوفی مسئول دفتر بهبود کیفیت  ومسئول وپرسنل بخش مسمومین برگزار ودر خصوص مشکلات موجود ورفع آنها بحث وتبادل نظر گردید وتصمیماتی اتخاذ شد.

برگزاری جلسه آموزشی جهت رابطین آموزش به بیمار بخش ها/واحدها

جلسه آموزشی جهت رابطین آموزش به بیمار بخش ها/واحدها با حضور  خانم علوی مدیرپرستاری مرکز جهت ارایه مطالب کلیدی و مهم طبق برنامه عملیاتی معاونت پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با حضور  دکتر بختی و دکتر خیر آبادی،جهت ارایه مطالب آموزشی  و توانمند سازی رابطین در زمینه« آشنایی با اعتیاد  و  ریشه های روانشناختی و روشهای پیشگیری از آن و مدیریت درمان بیماران وابسته به مواد مخدر »مصادف با هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر در تاریخ ۲ تیر ماه ۹۹ در کلاس درس روانپزشکی،برگزار گردید.

جلسه سوپروایزها ی مرکز با حضور مدیربیمارستان

روز دوشنبه مورخ ۹۹/۴/۲جلسه سوپروایزرهای مرکز با حضور  دکتر محمدی مدیر بیمارستان ،خانم دکتر وحدت معاون آموزشی مرکز وخانم علوی مدیر پرستاری در تالار دکتر وثوق تشکیل گردید.در این  جلسه در خصوص بررسی چالش ها و مسایل و مشکلات سوپروایزرین در شیفت های مختلف در ارتباط با گروههای مختلف آموزشی مرکز ( اینترن ها ، رزیدنت ها و اتندینگ مقیم ) و ارائه راهکار و پیشنهادات مختلف  درجهت رفع آنها بحث وتبادل نظر گردید

پروژه انتقال خط  اکسیژن از مرکز اکسیژن ساز به بخشهای نفرولوژی ودی کلینیک

دکتر محمدی مدیر بیمارستان: به منظور ارائه خدمات مطلوبتر به بیماران وهمچنین جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی از جمله عدم دریافت کپسول اکسیژن در مواقع بحرانی وخاص و پیشگیری از آسیبهای حمل کپسول برای پرسنل بیمارستان وتجهیزات بیمارستانی ، برنامه انتقال خط اکسیژن از محل اکسیژن ساز مرکزی به بخشهای نفرولوژی ودی کلینیک در دستور کار قرار گرفت وعملیاتی گردید.این پروژه با مساعدت خیرین وبا هزینه ای بالغ بر ۳۰۰ میلیون ریال در حال اجرا وبه زودی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت

برگزاری جلسه با دبیران کمیته ها

روز سه شنبه مورخ ۲۷ خرداد ماه جلسه واحد بهبود کیفیت با دبیران کمیته ها در محل سالن درس روان پزشکی برگزار گردید.در این جلسه ابتدا خانم شفیعی کارشناس واحد بهبود  ودر ادامه خانم مستوفی مسئول واحد بهبود در خصوص درصد کمیته های برگزار شده ومصوبات انجام شده وهمچنین دستورالعمل های جدید ووظایف دبیران کمیته ها مطالبی ارائه نمودند.سپس دکتر محمدی مدیر بیمارستان در خصوص اهمیت کمیته های بیمارستانی مطالبی ارائه نموده وبر اجرای کمیته های بیمارستانی به صورت منظم وکاربردی تاکید نمودند.