بازدید معاون درمان وزیر از مرکز خورشید

برگزاری نشست صمیمی رییس دانشگاه با پرسنل

روز یکشنبه مورخ ۲۶ مرداد ماه،طی هماهنگی قبلی خانم دکتر چنگیز رییس محترم دانشگاه و اقای دکتر کلیدری معاون محترم درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و خانم دکتر صفازاده رییس اداره پرستاری معاونت درمان، جهت دیدار ونشست صمیمی با پرسنل مرکز خورشید ،در بیمارستان حضور بهم رساندند.در این برنامه ابتدا با حضور در بخش vip بیمارستان از پرسنل مبتلا به کووید۱۹ که بستری شده بودند عیادت و برای انها ارزوی شفای کامل نمودند.سپس با حضور در جمع پرسنل در سالن اجتماعات نور ، نماینده های پرسنل بخشهای مختلف بیمارستان به بیان مشکلات خوداز جمله پاداش کرونا،خروج بیمارستان از سانترکرونا،تبدیل وضعیت پرسنل شرکت وقراردادی و... پرداخته ومطالبات خود را عنوان نمودند.در ادامه رییس دانشگاه ضمن تقدیر وتشکر از زحمات وایثارگری پرسنل در طی مدت بحران کرونا ، نوید خروج بیمارستان خورشید  از اول شهریور از سانتر کرونا را اعلام ودستور پیگیری موارد مطرح شده را دادند.

بازدید نماینده سازمان بهداشت جهانیWHO از بیمارستان خورشید

روز شنبه مورخ ۲۷ تیرماه نماینده سازمان بهداشت جهانی(who) با حضور در بیمارستان خورشید از نزدیک روند درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را مورد بررسی قراردادند..

برگزاری یازدهمین جلسه کمیته علمی گروه داخلی در سال جاری

برگزاری جلسه مدیر بیمارستان ومدیر پرستاری با سرپرستاران

روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۴/۱۸  جلسه مدیر بیمارستان ومدیر پرستاری با سرپرستاران در سالن کنفرانس نور تشکیل شد . در ابتدا مدیر پرستاری از همکاری همه جانبه سرپرستاران ، سوپروایزرین و کلیه کادر محترم پرستاری در شرایط سخت و بحرانی بیمارستان و آمار رو به افزایش بیماران مبتلا به کرونا تشکر و قدردانی  و در ادامه در خصوص ایجاد وحدت رویه و تعیین چهارچوب اجرایی مشترک در کلیه بخش های بالینی بیمارستان با هدف رعایت قوانین ، فرآیندها و دستورالعمل های پرستاری بحث وتبادل نظر گردید وهمچنین نسبت به اصلاح برخی از فرایند های پرستاری و نظارت بر اجرای صحیح آنان تاکید شد. سپس دکتر محمدی مدیرمرکز ضمن تشکر از خدمات پرسنل پرستاری از آماده پرداخت بودن مطالبات کارکنان اطلاع دادند که انشالله در ظرف چند روز آینده تحقق خواهد یافت .همچنین از پایان یافتن تعمیرات بخش داخلی مردان خبردادند که آمادگی پذیرش بیمار و آغاز فعالیت ‌مجدد را خواهد داشت .

مشخصات پرسنلی

به اطلاع همکاران ارجمند می رساند در نظر است در صورت امکان وموافقت مخابرات  اینترنت ارزان قیمت خانگی(۲۰۲۰)  جهت کادر درمان بیمارستان  تهیه گردد.لذا همکارانی که تمایل دارند از این امکانات استفاده کنند مشخصات خود راتا اخر وقت اداری روز پنج شنبه ۱۳ شهریور ماه در فرم ذیل تکمیل نمایند. (روابط عمومی وامور رفاهی مرکز خورشید)

۱ Start ۲ کامل

اشتراک در مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی خورشید RSS