تکریم ومعارفه مدیر پرستاری مرکز خورشید

روز دوشنبه ۱۲ خرداد ماه مراسم تکریم ومعارفه مدیر پرستاری مرکز خورشید با حضور دکتر یزدان نیک معاون آموزشی دانشکده پرستاری،اقای جمالی رییس اداره پرستاری،مسئولین وپرسنل بیمارستان برگزار گردید. در این مراسم ابتدا دکتر سامی رییس مرکز خورشید در خصوص جایگاه مدیریت خدمات پرستاری مطالبی ارائه نموده وخواستار تعامل بیش از پیش کادر پرستاری با مدیر جدید پرستاری درراستای ارائه بهتر خدمت رسانی به مراجعین وبیماران شده و از زحمات چندین ساله خانم پور نصر تقدیر وتشکر وخانم علوی را به عنوان مدیر خدمات پرستاری مرکز معرفی نمودند.در ادامه آقای جمالی،دکتر یزدان نیک ودکتر محمدی مدیر مرکز به ایراد سخنرانی پرداخته واز زحمات کادر پرستاری خصوصا در بحران کرونا تقدیر وتشکر نمودند.

نشست تیم مدیریت بیمارستان با سرپرستاران

روز چهارشنبه مورخ ۷ خرداد ماه نشست تیم مدیریت بیمارستان با سرپرستاران در محل سالن کنفرانس دکتر وثوق برگزار گردید. در این جلسه ابتدا دکتر محمدی مدیر بیمارستان، خانم علوی را به عنوان مدیر پرستاری  مرکز معرفی وضمن تشکر از مسئولین وپرسنل حوزه پرستاری در مدت بحران کرونا، در خصوص وضعیت فعلی بیمارستان مطالبی ارائه نمودند.در ادامه سرپرستاران به بیان مشکلات ونقطه نظرات خود پرداخته وتصمیمات لازم جهت دمت رسانی بهتر به مراجعین وبیماران اتخاذ گردید.

انتصاب معاون آموزشی مرکز

روز چهارشنبه مورخ ۷ خرداد ماه طی مراسمی با حضور ریاست ومدیر مرکز واساتید گروه داخلی ،سرکارخانم دکتر وحدت فوق تخصص نفرولوژی به عنوان معاون آموزشی جدید معرفی واز زحمات خانم دکتر سلطانی نژاد تقدیر وتشکر گردید.

برگزاری کمیته مدیریت خطر حوادث وبلایا

صبح روز سه شنبه مورخ ۲۳ اردیبهشت ماه  کمیته مدیریت خطر حوادث وبلایا با موضوع برنامه ریزی جهت بازیابی بیمارستان پس از بحران کرونا ویروس با حضور اعضاء در محل سالن درس روانپزشکی برگزار گردید. ابتدا دکتر سامی ریاست بیمارستان در خصوص وضعیت فعلی بیمارستان مطالبی ارائه نموده وضمن تشکر از تمامی پرسنل در طول بحران کرونا، اظهار امیدواری نمودند به زودی بیمارستان به حالت عادی برگشته وبه خدمت رسانی در زمینه های مختلف درمانی ادامه خواهد داد.در ادامه فرایند بازیابی بیمارستان به حالت قبل از بحران ،مورد بررسی قرار گرفت واعضا در این خصوص بحث وتبادل نظر نموده ومقرر شد زیر کمیته ها در تاریخهای مشخص شده تشکیل ونتیجه، عملیاتی گردد.

گرامیداشت روز اسناد مدارک پزشکی

به مناسبت ۱۷ اردیبهشت ماه ،روز اسناد ومدارک پزشکی طی مراسمی از گروه مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان تجلیل بعمل آمد.این مراسم که در سالن درس روانپزشکی با حضور مدیرمرکز،مسئول حراست ، رییس اموراداری  وپرسنل اطلاعات سلامت بیمارستان برگزار گردید،دکتر محمدی ضمن تقدیر از زحمات ایشان خصوصا در بحران کرونا بر اهمیت حفظ و نگهداری اسناد پزشکی تاکید نمودند.در پایان با اهدای لوح سپاس وشاخه گل از پرسنل فوق الذکر تجلیل بعمل آمد.