وداع با پیکر شهید سلامت ، دکتر محمد گلشن

رشته ای برگردنم افکنده دوست-می کشد آنجا که خاطر خواه اوست.روز جمعه مورخ ۳ بهمن ماه مراسم وداع وتشیع شهید سلامت، استاد فرهیخته مرحوم دکتر محمد گلشن با حضور ریاست دانشگاه، مسئولین بیمارستان خورشید ، جامعه پزشکی وخانواده آن مرحوم در محوطه دانشکده پزشکی اصفهان برگزار گردید. دکتر گلشن فوق تخصص ریه، استاد  وعضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بود که در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان به جان آفرین تسلیم کرد.

بازدید معاون نیروی انسانی دانشگاه از مرکز خورشید

روز چهارشنبه مورخ۱ بهمن ماه ،آقای  اکبری معاون نیروی انسانی دانشگاه به همراه آقای کیانی قلعه با حضور در مرکز خورشید ضمن تقدیر وتشکر از مجموعه اداره  نیروی انسانی مرکز خورشید  در خصوص  صدور احکام پرسنل، طی نشست ۲ ساعته با مدیر بیمارستان وتیم مدیریت در خصوص مسائل ومشکلات این حوزه بحث وتبادل نظر نمودند.

برگزاری جلسه سوپروایزرها

جلسه ماهیانه سوپروایزر های مرکز صبح امروز مورخ ۹۹/۱۰/۲۳ ساعت ۸ صبح در دفتر مدیریت ، با حضور ریاست ، مدیریت مرکز،مدیر پرستاری واعضا تشکیل گردید.در این جلسه ابتدا اعضای محترم درمورد مسائل و چالش های کاری صحبت نموده وسپس رهنمودها و راهکارهای لازم از طرف اقای دکتر سامی ریاست بیمارستان و آقای دکتر محمدی مدیر مرکز ارائه گردید .

بازدید معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه از مرکز خورشید

روز یکشنبه مورخ ۲۱ دیماه معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وتیم همراه با حضور درمرکز از امکانات وفضاهای پژوهشی بازدید نمودند.
خانم دکتر حقجو معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه با حضور در مرکز ، بعد از برگزاری جلسه با ریاست، تیم مدیریت ومعاون پژوهشی ، از قسمتهای مختلف بیمارستان از جمله ساختمان علوم رفتاری، کتابخانه و دفتر معاونت پژوهشی مرکز بازدید نمودند

برگزاری جلسه دبیران کمیته ها

روز یکشنبه مورخ ۱۴ دی ماه جلسه دبیران کمیته ها با حضور مدیر بیمارستان واعضا در محل سالن کنفرانس دکتر وثوق برگزار گردید. در این جلسه ابتدا گزارشی از عملکرد کمیته ها توسط مسئول واحد بهبود کیفیت ارائه گردید ودر ادامه دکتر محمدی مدیر مرکز با توجه به گزارش  داده شده ، برگزاری منظم کمیته ها، پیگیری مصوبات تا رسیدن به نتیجه وپویا وفعال بودن کمیته هارا از دبیران کمیته ها خواستار شدند .درپایان نیز اعضا نقطه نظرات خود را بیان نمودند.