بازدید میدانی مدیر بیمارستان از بخش‌ها وقسمتهای مختلف مرکز

صبح امروز شنبه ۱۷ مهرماه، دکتر محمدی مدیر بیمارستان به همراه مدیر پرستاری و مسول اموراداری با حضور در بخش‌های اورژانس، نفرولوژی،  دی کلینیک، آزمایشگاه و آشپزخانه ، ضمن تقدیر وتشکر از پرسنل ، به بررسی مسائل ومشکلات بخشها و قسمتهای فوق پرداخته ، دستور تسریع در برطرف نمودن موارد مطروحه را به مسولین مربوطه ابلاغ نموده وخواستار مرتفع نمودن ان در کوتاه ترین زمان ممکن شدند.

مسابقه خطبه غدیر خم

ضمن عرض تبریک دهه ولایت وعید غدیر خم به همکاران گرامی، روابط عمومی بیمارستان به همین منظور اقدام به برگزاری مسابقه از خطبه غدیر نموده است، همکاران گرامی می توانند با مطالعه خطبه غدیر در این مسابقه شرکت نمایند-جهت وارد شدن به مسابقه اینجا را کلیک نمایید

نشست صمیمی ریاست محترم بیمارستان با پرسنل اتاق عمل و بررسی مشکلات

دکتر رامین سامی رئیس محترم بیمارستان به همراه خانم علوی مدیر محترم پرستاری صبح امروز یکشنبه ۹ خرداد در نشست صمیمی یک ساعته، با پرسنل محترم اتاق عمل دیدار و گفتگو کردند.در این نشست، پرسنل اتاق عمل ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، به بیان دیدگاه ها، نظرات و دغدغه های خود در حوزه های مختلف کاری پرداختند.
در ادامه دکتر سامی ضمن  استماع نظرات و مشکلات همکاران، هدف از برگزاری این نشست ها را شنیدن حرف دلها و دغدغه های پرسنل و تلاش جهت رفع مشکلات همکاران دانست و از زحمات، خدمات، تلاش ها و همکاری های صمیمانه پرسنل اتاق عمل در تمامی امور تقدیر و تشکر نمود.

بازدید مدیر محترم پرستاری دانشگاه از مرکز خورشید

روز چهارشنبه  ۱۴۰۰/۳/۵ سرکار خانم دکتر صفازاده مدیر  پرستاری  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بیمارستان حضور  و پس از تشکیل جلسه با ریاست و مدیریت محترم در خصوص برآورد نیروی انسانی و کمبودها و نیازهای موجود، از  بخش‌های مختلف بیمارستان  بازدید نمودند .

بازدید تیم معاونت بهداشتی وزارتخانه از روند پذیرش مراجعین طرح کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن کرونای کونژوگه

روز سه شنبه مورخ ۴ خرداد ماه  تیم معاونت بهداشتی وزارت بهداشت با حضور در بیمارستان وبازدید از تریاژواورژانس ، روند پذیرش مراجعین طرح کارآزمایی بالینی فاز سوم واکسن کرونای کونژوگه را به صورت میدانی بازدید و مورد بررسی قراردادند.