نام ونام خانوادگی: | سرکار خانم مينا ياري |
سمت: | مسئول واحد |
تحصیلات: | کارشناس تغذیه |
تلفن: | ۲۲۷۸ |
مسیر دستیابی: | کلینیک تخصصی |
پيغام مدیر واحد : امیدوارم به همراه دیگر همکاران گرامی و تلاشگر این واحد با استفاده از آخرین متدهای رژیم درمانی در جهت اعمال تغذیه عملی و اصولی گام برداریم.
معرفي واحد:
معرفی کارشناسان واحد: - جناب آقاي دکترمختاريان - سرکارخانم نیلوفرآقایی
شرح وظايف: ۱- طراحي، ايجاد استقرار و به روزآوري سيستم كنترل مواد اوليه مورد نياز آشپزخانه ۲- طراحي، ايجاد، استقرار و به روزآوري سيستم آمارگيري امور تغذيه با استفاده از سيستم HIS به منظور استخراج آمار روزانه غذاي مورد نياز جهت پخت ۳- انجام كليه امور در زمينه نظارت بر فرآيند هاي واحد تغذيه و رژيم درماني ۴- ارائه كليه خدمات آموزشي در زمينه تغذيه صحيح و همچنين ارائه مشاوره مربوطه به رژيم درماني به بيماران ۵- تنظيم و ارائه برنامه غذائي بيماران بخش هاي مختلف بيمارستان به آشپرخانه به صورت( روزانه، هفتگي، ماهانه) ۶- تدوين و تنظيم برنامه غذايي (روزانه، هفتگي، ماهانه) براي پرسنل، پزشکان و كادر درماني با ملاحظه تأمين مواد ضروري ومورد نياز بدن به همراه حفظ تنوع برنامه و ملاحظه فصول سال و مواد اوليه در دسترس و ارائه به واحد آشپزخانه جهت اجراي برنامه ها ۷- برنامه ريزي در جهت اطلاع رساني مناسب به پرسنل و پزشکان در زمينه نحوه رزرو نمودن غذا در سيستم اتوماسيون امور تغذيه
نمونه اقدامات روزانه واحد: ۱- ارائه مشاوه تغذیه برای بیماران بستری در بخشها با برگه درخواست مشاوره از جانب پزشک ۲- ارائه مشاوره تغذیه برای بیماران مراجعه کننده به واحد تغذیه هنگام ترخیص مخصوصاً بیمارانی که با لوله N.G تغذیه می شوند. ۳- ارائه مشاوره تغذیه برای بیماران مراجعه کننده به واحد تغذیه مرکز بعد از ترخیص از مرکز ۴- تدریس در کلاسهای برگزار شده برای پزشکان و پرستاران ۵- دریافت کامپیوتری لیست بیماران رژیمی بخشها از شبکه مرکز (HIS) و آمار نفرات پرسنلی و بیماران بخشها جهت نوشتن اقلام مصرفی روزانه آشپزخانه برای تحویل به انبار و نظارت بر تهیه غذاهای عادی و رژیمی. ۶- همکاری فعال با کلینیک مرکز و مرکز آموزش سلامت جهت مشاوره تغذیه بیماران دیابتی – کلیوی و ... ۷- تنظیم برنامه غذایی پرسنل و بیماران ۸- نظارت بر ورود کلیه مواد اولیه مصرفی در آشپزخانه ۹- نظارت بر آماده سازی و طبخ مواد غذایی ۱۰- نظارت بر نحوه توزیع غذا ۱۱- نظارت بر رعایت اصول بهداشتی در آشپزخانه ۱۲- رسیدگی به شکایات مراجعین در رابطه با غذا
نمونه فعاليت های در دست اقدام: ۱- تهیه مایع گاواژهایی که بتوان با پمپ به بیماران بستری داده شود. ۲- تهیه فرمهای آموزشی جهت بیماران خاص ۳- توزیع متمرکز غذا جهت بیماران دیابتی در بخشها بصورت بسته بندی
چشم انداز آتي واحد: - نصب دستگاههای بسته بندی و توزیع متمرکز غذا در بخش بصورت اختصاصی و متناسب با رژیم غذایی هر فرد طراحی شده توسط واحد تغذیه با درج شماره تخت بر روی غذا - صنعتی شدن آشپزخانه - افزایش تعداد کارشناسان تغذیه به منظور پوشش بیشتر و بهتر کنترل تغذیه بخشها - استفاده از فرمولهای آماده جهت گاواژ بیماران - تغییر عادات غذایی پرسنل و بیماران در جهت رژیمهای کم چرب و استفاده بیشتر از سبزیجات.
|