بازدید نماینده سازمان بهداشت جهانیWHO از بیمارستان خورشید

روز شنبه مورخ ۲۷ تیرماه نماینده سازمان بهداشت جهانی(who) با حضور در بیمارستان خورشید از نزدیک روند درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را مورد بررسی قراردادند..

برگزاری یازدهمین جلسه کمیته علمی گروه داخلی در سال جاری

برگزاری جلسه مدیر بیمارستان ومدیر پرستاری با سرپرستاران

روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۴/۱۸  جلسه مدیر بیمارستان ومدیر پرستاری با سرپرستاران در سالن کنفرانس نور تشکیل شد . در ابتدا مدیر پرستاری از همکاری همه جانبه سرپرستاران ، سوپروایزرین و کلیه کادر محترم پرستاری در شرایط سخت و بحرانی بیمارستان و آمار رو به افزایش بیماران مبتلا به کرونا تشکر و قدردانی  و در ادامه در خصوص ایجاد وحدت رویه و تعیین چهارچوب اجرایی مشترک در کلیه بخش های بالینی بیمارستان با هدف رعایت قوانین ، فرآیندها و دستورالعمل های پرستاری بحث وتبادل نظر گردید وهمچنین نسبت به اصلاح برخی از فرایند های پرستاری و نظارت بر اجرای صحیح آنان تاکید شد. سپس دکتر محمدی مدیرمرکز ضمن تشکر از خدمات پرسنل پرستاری از آماده پرداخت بودن مطالبات کارکنان اطلاع دادند که انشالله در ظرف چند روز آینده تحقق خواهد یافت .همچنین از پایان یافتن تعمیرات بخش داخلی مردان خبردادند که آمادگی پذیرش بیمار و آغاز فعالیت ‌مجدد را خواهد داشت .

برگزاری اولین جلسه اعتباربخشی سال ۹۹

اولین جلسه اعتباربخشی سال ۹۹ با حضور سرپرستاران، مسئولین واحدها و رابطین بهبود کیفیت و آموزش روز دوشنبه مورخ ۱۶ تیرماه در سالن کنفرانس نور برگزار گردید .در این جلسه در خصوص هماهنگی های لازم در اجرای استانداردهای وزارت بهداشت با رعایت موازین بهداشتی بحث وتبادل نظر گردید.

برگزاری جلسه بازدید مدیریتی ایمنی بخش مسمومین با حضورریس بیمارستان

روز سه شنبه مورخ ۳ تیرماه  جلسه بازدید مدیریتی ایمنی بخش مسمومین با حضور دکتر سامی رییس مرکز ،خانم علوی مترون،خانم آبنیلی رییس امور اداری،خانم رییسی کارشناس هماهنگ کننده فعالیتهای ایمنی بیمار،خانم مستوفی مسئول دفتر بهبود کیفیت  ومسئول وپرسنل بخش مسمومین برگزار ودر خصوص مشکلات موجود ورفع آنها بحث وتبادل نظر گردید وتصمیماتی اتخاذ شد.