تاریخچه بیمارستان:
مجتمع آموزشی درمانی، پژوهشی خورشید در سال ۱۲۹۲ ه . ش تأسیس و در سال ۱۳۰۰ ه . ش به بهرهبرداری رسید. این بیمارستان به همت فردی خیر به نام نورالله آقا نجفی ایجاد و با هدایا و موقوفات در سالهای بعد توسعه یافته است. پس از ملحق شدن آن به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تحت نظارت، حمایت و سرپرستی آن قرار گرفت. مساحت اين مركز در آن زمان در حدود ۱۲۰۰۰متر مربع با زير بناي ۹۶۰۰ متر مربع بوده است.
در سال ۱۳۴۲ بيمارستان خورشيد داراي بخشهاي جراحي، گوش و حلق و بيني، اطفال، خون، عفوني، داخلي، قلب و زنان بوده است كه با توسعه بيمارستانهاي كاشاني و امين برخي از اين تخصصها در اين بيمارستان حذف گرديد.
در سال ۱۳۶۱ دبيرخانه دانشگاه به بيمارستان كودكان به نام حضرت علي اصغر(ع) اختصاص يافت كه پس از مدت شش ماه به بيمارستان خورشيد افزوده شد و با تعدادي از بخشهاي بيمارستان خورشيد نظير دياليز، پوست، اعصاب، جانبازان و بيماران شيميايي مشغول فعاليت و بهره برداري گرديد. در سال ۱۳۷۹ نام بيمارستان خورشيد به بيمارستان نور تغيير يافت و در سال 1396 با اضافه شدن ساختمان المهدی(عج)، نام مرکز به مجتمع آموزشی درمانی، پژوهشی خورشید تغییر یافت و به عنوان یک بيمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشكي اصفهان در حال فعالیت میباشد.
این مرکز از سال 1300 ه.ش. خدمات بهداشتی و درمانی مورد نیاز مردم اصفهان و استانهای مجاور را فراهم نموده است. با توجه به سابقه و تجربه بیمارستان در ارائه خدمات آموزشی و درمانی به جامعه، این بیمارستان نقش بسزایی در ارتقای سطح سلامتی جامعه به عهده دارد. این برنامه استراتژیک، مسیر فعالیتهای بیمارستان را در پنج سال آینده نشان میدهد. دستیابی به اهداف، دیدگاهها و رسالت سازمان تنها با تعهد و مشارکت کامل کلیه کارکنان بیمارستان مهیا میگردد. علاوه براین اجرای موفقیتآمیز این برنامه نیازمند حمایت جامعه نیز میباشد. سعی و تلاش کارکنان و مدیریت بیمارستان در جهت آن است که افراد مراجعهکننده به این مرکز، خدمات مورد نیاز خود را در بالاترین سطح کیفیت دریافت کرده و رضایت گیرندگان خدمت و کارکنان، هدف اصلی این بیمارستان میباشد که با مشارکت کامل کلیه کارکنان بیمارستان، سازمانهای مرتبط و مراجعه کنندگان به بیمارستان قابل حصول می باشد.